Current track

Title

Artist


Laat weten wat je van ons vind !

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we het hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Rob uit Den Haag heeft geschreven op 09 oktober 2020 om 17:44
Ik vind het format van jullie uitstekend hoor, maar jullie draaien wel vaak van die nummers uit begin 2000 die toch wel erg 'Sky Radio' zijn, nu hoor ik net Lena Marlin en wel meer van die plastic popliedjes van dito zangeresjes. Het mag nog wel wat origineler, maar jullie jaren 80 muziek is erg puik en ook de vergeten jaren 60 en 70 muziek. Dat zou ook wat meer mogen door klinken in jullie andere decennia van muziek die jullie draaien. Wees origineel want zo voeg je iets toe. Wanneer begint jullie programmering eigenlijk? Zie wat namen staan bij 'onze helden' maar hoor ze nog niet. Heel veel succes verder en wijsheid met hopelijk wat aandacht voor de gegeven opbouwende kritiek. 😉
René uit 's-Gravenzande heeft geschreven op 12 september 2020 om 13:48
Als Amsterdammer woon ik in het Westland maar werk nog wel in Mokum. Op DAB+ in mijn auto uitstekend te ontvangen, veel platen die ik lang niet gehoord heb, TOP!
Erwin heeft geschreven op 09 juli 2020 om 13:19
Graag wat minder Robbie Williams, Ilse de Lange en andere platte popliedjes die je overal al hoort. Meer echte (Hofstad) radio classics die je nooit elders hoort. Verder veel succes!
Marcel heeft geschreven op 06 juli 2020 om 16:43
Ik hoor iets teveel dezelfde tracks voorbij komen, soms een paar keer op een dag hetzelfde oude nummer, buiten de nieuwe muziek om. En ook wel erg veel recentere muziek van de afgelopen jaren waarbij wel erg veel kapotg edraaide muziek zit. De echte classic hits, en dan meer de classic hits die je niet vaak op de radio hoort hoor ik nog te weinig. Hopelijk doen jullie hier iets mee. Succes verder met de heropstart van Hofstad en laat het weer echt Hofstad worden ook met gepresenteerde programma's.
Bertus uit Den Haag heeft geschreven op 03 juli 2020 om 00:25
Lekkere muziek en goed te ontvangen op DAB+ in Den Haag Centrum


Chat openen